שוק הדגים

משלוח חינם ברכישה מעל 299₪

בית אלפא 4, תל אביב- יפו

משלוח חינם ברכישה מעל 299₪!

1700-55-70-70

מאת: חיים כהן
זמן הכנה:45 דקות
זמן עבודה:רבע שעה
קושי:כל אחד יכול
החומרים הדרושים
החומרים הדרושים
•2 קילו עגבניות שרי /תמר

  • 1 גזר בינוני
  • 1 בצל בינוני
  • חצי ראש שומר חצי ענף סלרי
  • ענף תימין
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 2 שיני שום
  • 1 עלה דפנה
  • חופן כוסברה קצוצה דק דק
  • מעט פלפל שחור
  • מעט פלפל לבן
  • חצי כוס יין לבן
  • שמן זית
  • מלח
  • דג לוקוס של 800 גרם עד 1 קילו – פרוס לנתחים
  • דג פרידה קטן של של 300- 500 גרם פרוס לנתחים

אופן ההכנה
להכנת מיץ העגבניות: מרסקים את עגבניות השרי במעבד מזון עד לקבלת מיץ, ומסננים אותו במסננת דקה.

  • קוצצים את הגזר, הבצל, הסלרי והשומר לקוביות קטנות.
  • מחממים בסיר שמן זית, מכניסים את ירקות השורש – סלרי,בצל, גזר שומר.
  • מוסיפים תימין, פטרוזיליה קצוצה, שום, מאדים את הירקות כדקה ומוסיפים כוסברה, עלה דפנה, וממשיכים לאדות עוד כדקה.
  • שמים מעט פלפל שחור ו-מעט פלפל לבן.
  • מערבבים הכל ומאדים כשלוש דקות עד לריכוך הירקות.
  • מוסיפים חצי כוס יין לבן, ממשיכים לאדות עוד כחצי דקה.
  • מכניסים את ראש הלוקוס לסיר, מאדים כדקה ומוסיפים את מיץ העגבניות לסיר.
  • מבשלים כ- 20 דקות ולאחר מכן מוסיפים מלח לפי הטעם.
  • מוסיפים את הנתחים של דג הלוקוס ושל דג הפרידה.
  • מבשלים על אש קטנה עוד מס’ דקות עד שהדגים מבושלים. מוספים מעט מלח לפי הטעם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סל קניות0
הוסיפו מוצרים לסל הקניות!
המשך ברכישה
0