שוק הדגים

משלוח חינם ברכישה מעל 299₪

בית אלפא 4, תל אביב- יפו

משלוח חינם ברכישה מעל 299₪!

1700-55-70-70

הפלמידה היא דג טעים ומדהים וחשוב שנכיר גם אותה. מדובר בטונה לבנה, מומלץ בחום.
זמן הכנה:חצי שעה
זמן עבודה:רבע שעה
קושי:כל אחד יכול
החומרים הדרושים
מרכיבים:
1 לוקוס לבן בינוני במשקל 2 ק”ג
2 כפות תמרהינדי
3 כפות רוטב דגים
5 בצלים ירוקים
2 כפות סוכר דמררה בהיר
חופן עלי נענע טריים
1-2 צ’ילי אדום פרוס דק
4 כפות חמאה מזוקקת
אופן ההכנה:

  1. מנקים היטב את בטן הדג ומכניסים לתוכה את הבצלים הירוקים ועלי הנענע.
  2. מערבבים את התמרהינדי עם נוזל הדגים הוייטנאמי והחמאה המזוקקת.
  3. מחממים בסיר קטנטן ומוסיפים את סוכר הדמררה הבהיר ומבשלים עד שהסוכר נמס והנוזל מתאחד.
  4. מוסיפים את פרוסות הצ’ילי. מורחים את הדג היטב בתערובת התמרהינדי וצולים בתנור מחומם מראש ל 250 מעלות או שצולים על גריל פחמים.
  5. הופכים את הדג אחרי 10 דק’ ומורחים שוב בתערובת התמרהינדי. ממשיכים בצלייה עוד 10 דק’ ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סל קניות0
הוסיפו מוצרים לסל הקניות!
המשך ברכישה
0