Uncategorized

דג לוקוס צרוב בתנור

הפלמידה היא דג טעים ומדהים וחשוב שנכיר גם אותה. מדובר בטונה לבנה, מומלץ בחום.
זמן הכנה:חצי שעה
זמן עבודה:רבע שעה
קושי:כל אחד יכול
החומרים הדרושים
מרכיבים:
1 לוקוס לבן בינוני במשקל 2 ק"ג
2 כפות תמרהינדי
3 כפות רוטב דגים
5 בצלים ירוקים
2 כפות סוכר דמררה בהיר
חופן עלי נענע טריים
1-2 צ'ילי אדום פרוס דק
4 כפות חמאה מזוקקת
אופן ההכנה:

  1. מנקים היטב את בטן הדג ומכניסים לתוכה את הבצלים הירוקים ועלי הנענע.
  2. מערבבים את התמרהינדי עם נוזל הדגים הוייטנאמי והחמאה המזוקקת.
  3. מחממים בסיר קטנטן ומוסיפים את סוכר הדמררה הבהיר ומבשלים עד שהסוכר נמס והנוזל מתאחד.
  4. מוסיפים את פרוסות הצ'ילי. מורחים את הדג היטב בתערובת התמרהינדי וצולים בתנור מחומם מראש ל 250 מעלות או שצולים על גריל פחמים.
  5. הופכים את הדג אחרי 10 דק' ומורחים שוב בתערובת התמרהינדי. ממשיכים בצלייה עוד 10 דק' ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *