Uncategorized

דג פורל באפייה בבירה

זמן הכנה: 20 דקות
זמן עבודה:רבע שעה
קושי: כל אחד יכול
מתכון טעים וקל להכנה מדג פורל, רח כמו חמאה, מומלץ להוסיף גם צ’יפס.
החומרים הדרושים
2 יחידות דג פורל
330 מ"ל בירה לבנה
2 שיני שום כתושות
פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
מיץ לימון

אופן ההכנה:

1.משרים את הדגים במלח ובמיץ לימון כחצי שעה.

2.מערבבים את הבירה, השום, הפטרוזיליה, המלח והפלפל ויוצקים את התערובת על הדג בתוך תבנית.

3.אופים במשך כ-20 דקות בתנור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *