מוסר בתנור עם שעועית רעננה, פשוט להתפנק.
זמן הכנה:עשרים דקות
זמן עבודה:עשר דקות
קושי:כל אחד יכול
החומרים הדרושים
מרכיבים:
דג מוסר ים שלם
מלח, פלפל
4 כפות עלי טימין
לסלט:
400 גרם שעועית ירוקה טרייה חצויה לאורכה או 300 גרם קפואה
שליש כוס עלי נענע וכוסברה
מיץ מחצי לימון סחוט
3 כפות שמן זית
כף סילן
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- לאחר שהתנור חם מעבירים למצב גריל עילי.
- מניחים את הדגים על תבנית או רשת, חורצים את הדגים לרוחבם
- מתבלים ומניחים טימין בחלקם הפנימי.
- צולים כ-10 דקות, הופכים וצולים עוד 10 דקות.
- את מרכיבי הסלט מערבבים בקערה עם שעועית חלוטה ומגישים לצד הדג האפוי.