ברבוניות מטוגנות, מתובלות, קרספיות וטעימות באופן מדהים.
זמן הכנה:ארבעים דקות
זמן עבודה:רבע שעה
קושי:בינונית
החומרים הדרושים
מרכיבים:
חצי קילו (10 יחידות) דגי ברבוניה.
150 גרם קמח לבן
מלח גס
פלפל שחור גרוס
מיץ מלימון 1
חצי כפית כמון
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית שום גבישי
רוטב צ’ילי מתוק
1/3 לימון חתוך לפרוסות דקיקות
שמן קנולה לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
בסיר גבוה, מחממים שמן לטיגון עמוק לחום בינוני גבוה.
בסמוך לזמן הטיגון, מכינים את התערובת : מערבבים ,קמח, מלח ואת שאר התבלינים היבשים. מקמחים את דגי הברבוניה בתערובת כך שהדגים יהיו מכוסים לחלוטין, מנערים שאריות ומניחים בזהירות בשמן החם. כשהציפוי שחום ונפוח מוציאים לנייר סופג ומצננים מעט. הכי טרי שוק הדגים ממליץ לטפטף מעט צ’ילי מתוק מעל ולהזליף מיץ לימון.
אהבתם ? המליצו לחברים.