שוק הדגים

משלוח חינם ברכישה מעל 299₪

בית אלפא 4, תל אביב- יפו

משלוח חינם ברכישה מעל 299₪!

1700-55-70-70

מן הכנה: 12 דקות
זמן עבודה: 25 דקות
קושי: קל
מאת: אקצ’ור מנדוז
החומרים הדרושים
600 גרם טחון נטו פילה סלמון

4 שיני שום, קצוצות

1 כוס כוסברה קצוצה

רבע כוס פירורי לחם

1 ביצה

1 כף שטוחה כמון

1 כף פפריקה מתוקה

כפית פלפל שחור גרוס

כפית מלח

לרוטב:

6 כפות שמן זית

5 שיני שום, פרוסות

1 גמבה אדומה, חתוכה לרצועות דקות

2 פלפלים ירוקים חריפים, חצויים לאורך

2 עגבניות, מרוסקות (ניתן להשתמש בשימורים חצי כוס)

1 כף גדושה פפריקה מתוקה

חצי כף צ’ילי גרוס יבש

כפית מלח

2 וחצי כוסות מים

חצי כוס בזיליקום קצוץ

אופן ההכנה

1.לשים בקערה את כל מרכיבי הקציצות על לקבלת עיסה אחידה לאחר מכן, יוצרים כדורים קטנים ומעבירים למקרר לחצי שעה.

2.בסיר בינוני, מוזגים מעט שמן הזית עד לכיסוי התחתית, מטגנים את השום, הגמבה והפלפל החריף כ-4 דקות תוך ערבוב (נזהרים שהשום לא יישרף).

3.מוסיפים את העגבניות המרוסקות והתבלינים(של הרוטב) , מערבבים ומוסיפים מים.

מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.

4.מכניסים את הקציצות לרוטב הרותח, מפזרים את הבזיליקום ומבשלים כ-25 דקות בכיסוי חלקי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סל קניות0
הוסיפו מוצרים לסל הקניות!
המשך ברכישה
0