מן הכנה:10 דקות
זמן עבודה:15 דקות
קושי: קל
החומרים הדרושים
1 ק”ג פילה דג סלמון פרוס למנות.
1/4- 1/2 כוס שמן זית
1-2 כפות רוטב סויה (אפשר לוותר)
לימון פרוס דק – כולל הקליפה
מלח גס + פלפל גרוס
עשבי תיבול – רוזמרין, טימין, מרווה…
אופן ההכנה:
מכניסים לתנור שחומם מראש ל – 200 מעלות למשך 10-15 דקות ללא כיסוי.
בודקים שמוכן באמצעות גירוד עם מזלג בעדינות באמצעו – אם יוצא פירורי – זה מספיק!
מגישים לשולחן ומתמוגגים.