שוק הדגים

משלוח חינם ברכישה מעל 299₪

בית אלפא 4, תל אביב- יפו

משלוח חינם ברכישה מעל 299₪!

1700-55-70-70

דג הפורל סופג באהבה כל שילוב וטעם ויהווה מנה נפלאה
זמן הכנה:חצי שעה
זמן עבודה:חצי שעה
קושי:בינוני
החומרים הדרושים
מרכיבים:
4 דגי פורל שלמים נקיים ויבשים
מלח
פלפל שחור גרוס
1 כוס קמח לבן
200 גרם חמאה
מיץ מ-1 לימון טרי
1 כוס יין לבן
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
3 כפות מרווה קצוצה
3 כפות בזיליקום טרי
1 כף רוזמרין קצוץ
1 כף שמיר קצוץ
1 לימון שלם
עירית קצוצה
1 פלפל קטן חתוך לרצועות
אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. חותכים 3 פסים אלכסוניים במרחק ס”מ וחצי אחד מהשני לרוחב הדג במרכזו (על הבטן).
  3. מתבלים את הדגים במלח ופלפל בבטן הדג ומבחוץ.
  4. מקמחים את הדגים: מעבירים את הקמח לתבנית, טובלים את הדגים בקמח משני צידיהם ומנערים קלות.
  5. מחממים במחבת גדולה 50 גרם חמאה. כשהחמאה נמס, צולים את הדגים למשך 2 דקות משני הצדדים ומעבירים לתבנית אפייה על גבי נייר אפייה.
  6. ממיסים 150 גרם חמאה במחבת ומוסיפים את כל שאר המרכיבים (למעט העירית), 2 קורט מלח, קורט פלפל וחצי כוס מים.
  7. מרתיחים ויוצקים על הדגים.
  8. מכסים את התבנית היטב בנייר כסף וצולים 15 דקות לריכוך.
  9. מסירים בזהירות את נייר הכסף, יוצקים בעזרת כף קצת מהנוזלים וצולים לעוד 5 דקות עד לשינוי צבע.
  10. בוזקים מעל הדג עירית קצוצה ומגישים חם בליווי פרוסות לימון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סל קניות0
הוסיפו מוצרים לסל הקניות!
המשך ברכישה
0