שוק הדגים

משלוח חינם ברכישה מעל 299₪

בית אלפא 4, תל אביב- יפו

משלוח חינם ברכישה מעל 299₪!

1700-55-70-70

זמן הכנה: שעה
זמן עבודה: 30 דקות
קושי: קל
מאת: אניטה חיים – שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. במנה זו רצינו להפחית את הערך הקלורי ולכן הפחתתנו בכמות השמן.
החומרים הדרושים
אמנון כ-10 פילתים.
3 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות.
כוסברה -כוס קצוצה גס.
5 שיני שום שלמים.
5 גזרים פרוסים לעיגולים.
4 כפות שמן קנולה.
מרק עוף אמיתי ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט – כף גדושה
2 כפות גדושות של פפריקה אדומה.
.כפית כורכום
פלפל שחור – קורט לפי הטעם.
חצי כוס מיץ לימון להשריית הדגים.
מים כוס וחצי.
אופן ההכנה:

  1. ניקוי הדגים: את הדגים יש לשטוף במים, לסנן, להוסיף מיץ מחצי לימון ולהמתין 30 דקות. לאחר מכן לשטוף ולסנן.
  2. בסיר רחב יש לחמם 4 כפות שמן, להוסיף את רצועות הגמבה ולטגן מספר דקות.
  3. מעל הגמבה יש להניח את הגזר ולפזר את השום השלם מעל.
  4. מעל לפזר את הדגים (10 פילטים).
  5. לתבל בפפריקה, כורכום, אבקת מרק או מלח ופלפל שחור.
  6. להוסיף את המים על פני כל הסיר ואז לפזר את הכוסברה מעל.
  7. לבשל עד לרתיחה ואז להוריד את האש לקטנה עד בינונית, ולהמשיך לבשל כ- 30 דקות.
  8. זהו, מוכן להגשה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סל קניות0
הוסיפו מוצרים לסל הקניות!
המשך ברכישה
0